Platoul de filmare „Peaky Blinders„, centru de vaccinare

Platoul de filmare „Peaky Blinders„, centru de vaccinare

Marea Britanie înregistrează cele mai multe decese la 100 de mii de locuitori…146! Institutul Johns Hopkins este cel care atrage atenţia asupra incidenţei extrem e mari! În acest context campaniile de vaccinare se desfăşoară chiar şi în muzee. În acest timp, un grup de proprietari al unor localuri publice din Cehia apelează la o metodă neobişnuită pentru aşi putea menţine deschise afacerile. Se declară…partide
politice!

De mâine, platoul de filmare al faimosului serial, Peaky Blinders, din oraşul britanic Dudley, va deveni centru de imunizare pentru COVID-19. Muzeul Black Country Living reprezintă una dintre atracţiile turistice ale oraşului, însă este închis publicului pe perioada carantinei generale din prezent.

Mai mai mulţi proprietari ale unor pub-uri si restaurante din Cehia au semnat o petiţie prin care să-şi înregistreze afacerile pe post de partid politic. Antreprenorii spun că aceasta este singura metodă prin care îşi vor putea redeschide localurile, în contextul în care aceştia se confruntă cu pierderi uriaşe din cauza restricţiile impuse de pandemia de coronavirus.

În acest timp, câţiva medici din Polonia îşi ajută colegii de breaslă din Slovacia în cadrul unei campanii de testare naţională pentru COVID-19. Aceasta se desfăşoară până pe 26 ianuarie, iar toţi slovacii au fost rugaţi să se testeze până atunci. Doar cei cu rezultate negative vor putea merge la locul de muncă şi vor putea călători în ţară.

Bilanţul infectărilor cu COVID-19 în Europa a depăşit cifra de 28 de milioane de cazuri, iar numărul deceselor a ajuns la peste 663 de mii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt