Petreceri sparte de poliţiştii din Capitală

Petreceri sparte de poliţiştii din Capitală

În capitală a fost noaptea petrecerilor ilegale. Tinerii s-au distrat fără măşti şi fără păstrarea distanţei pentru a profita de ultima noapte de dinaintea restricţiilor. Două cluburi de fiţe din Capitală au fost amendate cu câte 40.000 de lei, iar unul dintre ele chiar are acum activitatea suspendată pentru două săptămâni. Şi în Suceava poliţiştii au oprit o nuntă cu peste 200 de persoane, într-unul din hotelurile deţinute de omul de afaceri Ştefan Mandachi. 8 mii de poliţişti au participat la razii, la nivel naţional. Au oprit 32 de petreceri ilegale şi au dat 4 mii de amenzi, în valoare de peste 1 milion 200 sute de mii de lei.

Aşa au petrecut tinerii în localurile de fiţe din capitală până spre miezul nopţii.

Petrecerea a fost întreruptă de poliţie care a dat sancţiuni uriaşe.

Mai mult, unul dintre ele are activitatea suspendată pentru 15 zile. Şi în Suceava autorităţile au oprit o petrecere de nuntă care se desfăşura într-un restaurant deţinut de omul de afaceri Ştefan Mandachi.

În replică acesta a scris pe reţelele de socializare că nu ştia despre acest eveniment dar va lua măsurile care se impun.

Totuşi, nu au scăpat de amendă. Mandachi a fost sancţionat cu 10 mii de lei iar mirii, cu 2 mii.

Controalele autorităţilor vor fi înăsprite în perioada următoare mai ales că din această seară intră în vigoare noile restricţii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt