Noua unitate de primiri urgenţe, gata în Iunie

Noua unitate de primiri urgenţe, gata în Iunie

După mai bine de un an de pandemie, în România se va deschide o secţie ultramodernă de Primiri Urgenţe
la Spitalului Bagdasar Arseni din Capitală. Aceasta va fi cea mai noua şi modernă unitate de urgenţe din ţară, iar numărul paturilor pentru situaţiile critice şi majore va fi suplimentat. Klaus Iohannis a felicitat cadrele medicale pentru efortul făcut în tot acest timp. Nici premierul Florin Cîţu nu a stat degeaba. A lansat mai multe spoturi de informare, privind campania de vaccinare.

Noua unitate de Primiri Urgenţe de la Bagdasar Arseni va fi gata în luna iunie . Construcţia a început în februarie 2020 şi a costat aproximativ 4 milioane de euro. Unitatea dispune şi de o pasarelă suspendată, care-i face legătura directă cu corpul c al spitalului, secţia de terapie intensivă. Capacitatea unităţii de urgenţă diferă în funcţie de zonele de triaj.

În vizită la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar Arseni, preşedintele a felicitat cadrele medicale pentru efortul depus în această perioadă.

Campania pro-vaccinare ia o nouă faţă- cea a premierului. Prin intermediul unui filmuleţ, Florin Cîţu lansează o
provocare pentru toţi membrii Guvernului.

Guvernul şi-a propus ca până pe 1 august să se vaccineze cel puţin 50% dintre români. În acet sens, vor fi organizate în continuare noi maratoane de vaccinare şi centre drive thru, prin care românii se pot imunza uşor, fără programre. În plus au fost întrerupte lucrările pe Autostrada Soarelui pentru ca turiştii să nu mai stea blocaţi în coloane spre mare!

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt