Leacurile băbeşti nu ne ajută

Leacurile băbeşti nu ne ajută

Medicii trag un semnal de alarmă când vine vorba de arsurile solare. Tratamentele…tradiţionale…nu functionează şi fac mai mult rău decât bine. La plajă trebuie să folosim crema de protecţie cu SPF mare şi să nu mai încercăm să ne vindecăm cu iaurt sau oţet…după o zi de expunerea excesivă la soare! În ultima perioadă, au crescut foarte mult cazurile de cancer de piele în rândul tinerilor.

Femeile îşi doresc ca vara să fie foarte bronzate. Se expun la soare fără să le pese, iar apoi se tratează greşit .Este şi cazul Georgetei .

În loc să ceară ajutorul medicilor, Georgeta a apelat la leacurile băbeşti.

Aceste tratamente naturiste nu au , însă , efecte şi ne pot afecta sănătatea.

Intervalul orar pe care trebuie să îl evităm cu orice preţ când mergem la plajă este între 10 şi 16. În caz că observăm că ne înroşim, medicii ne sfătuiesc să mergem într-o cameră răcoroasă şi să facem un duş cu apă mai rece. Expunerea execsivă la soare ne poate afecta foarte tare sănătatea.

După ce stăm la plajă se întâmplă des să ne apară aluniţe. Un om sănătos poate să aibă între una şi 40 de aluniţe. În caz că acest număr este depăşit, trebuie neapărat să mergem la medic.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt