Copilărie distrusă de un poliţist

Copilărie distrusă de un poliţist

Violată şi ameninţată cu un cuţit chiar de către un bărbat care ar trebui să apere legea! Vorbim despre o fată de numai 11 ani, iar cel acuzat de aceste fapte grave este chiar şeful Poliţiei Călare Iaşi. Totul s-a întâmplat în timpul unei ore de echitaţie predate de poliţist, însă a ieşit la iveală după ce fata i-a povestit mamei sale despre ororile la care a fost supusă. Poliţistul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Vă avertizăm că urmează detalii care vă pot afecta emoţional!

Poliţistul în vârstă de 37 de ani a fost adus în faţa judecătorului puţin înainte de ora 12. A fost audiat timp de mai multe ore iar autorităţile au decis să îl aresteze preventiv pentru 30 de zile. Bărbatul este acuzat că ar fi violat o fată de 11 ani, în timpul orelor de echitaţie pe care le preda, în comuna ieşeană Miroslava. Cea care a depus plângere a fost chiar mama fetei, după ce aceasta i-a povestit cele întâmplate.

Faptele ar fi avut loc în perioada ianuarie 2021 - mai 2022. Poliţistul susţine, însă, că nu este vinovat. Poliţistul este vizat acum şi de o anchetă internă. Şeful poliţiei locale, în subordinea căruia se afla bărbatul, spune că până acum nu a mai avut abateri de comportament.

Pe lângă acuzaţia de viol, poliţistul este cercetat şi pentru faptul că a organizat fără autorizaţie acele cursuri de echitaţie. Poliţistul este căsătorit şi are doi copii, de 9 şi 11 ani.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt