Zi perfectă pe litoral

Zi perfectă pe litoral

Suntem în vârf de sezon estival, cea mai aglomerată perioadă a verii când cu greu mai găseşti locuri la hoteluri
sau în parcări pe litoral. Staţiunile sunt blocate de maşini, iar mersul la plaja pe acolo este o adevărată aventură. Nici pe nisip nu e mai liber: cele mai bune locuri de lângă apă sunt ocupate primele, de dimineaţă. Românii au fugit la mare să scape de canicula din marile oraşe.

Nu erau suficiente gradele din termometru. Aşa că plaja a fost încinsă şi mai mult de o petrecere pe ritmuri tropicale. Turiştii s-au ridicat de pe şezlonguri şi au consumat caloriile luate la micul dejun.

3o de grade celsius au fost în aer astăzi şi 23 în apa mării. Chiar şi-aşa, turiştii nu s-au dat bătuţi. Nimeni nu a lipisit de pe plajă. Indiferent cum e vremea, marea rămâne obiectivul suprem al vacanţei de vară.

La prima vedere, turiştii care sunt pe Litoral în momentul acesta par de invidiat : au scăpat de canicula marilor oraşe şi au prins un loc sub o umbrelă, la malul mării. Dar fuga la mare îi costă scump pe cei cu dare de mână. Trei zile pe litoral lasă urme adânci în portofele, mai ales în vârf de sezon estival când îţi calculezi zilele de mare după zerorurile din cont.

Cei care n-au mai prins locuri bune pe pajă, lângă mare, s-au refugiat în parcurile acvatice şi la piscinele hotelurilor de lux. Animatorii de aici le-au pregătit şi petreceri cu spumă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt