Winter Tour face atmosferă pentru al 10-lea an consecutiv pe pârtiile din România

Winter Tour face atmosferă pentru al 10-lea an consecutiv pe pârtiile din România

Sinaia este destinaţia surpriză a sezonului aniversar

A 10-a ediţieWinter Tour se vadesfăşura între 7 ianuarie şi 12 martie 2023, timp de 10 weekenduri, pe 9 pârtii din România. Caravana distracţiei are pregătite, şi pentru acest sezon, concursuri cu premii, petreceri apres-ski, concerte pe zăpadă, Prima Lecţie de schi oferită de Prima TV şi jocuri, atât pentrus chiori şi snowboarderi, cât şi pentru iubitorii de munte şi natură.

Tiberiu Pop, organizator Winter Tour: ”Ne bucurăm că sărbătorim 10 ani de Winter Tour, un eveniment care s-a născut dintr-o dragoste pură a unor prieteni pentru munte şi schi. Acum ne uităm cu drag la un eveniment matur, cu foarte multe activităţi distractive, cu un lounge foarte cool care e locul perfect de stat pe pârtie când nu eşti pe schiuri sau pe placă. Avem super concerte pe zăpadă şi apres-ski parties, weekend de weekend. Anul trecut am organizat la Muntele Mic Borlova, Winter Tour Challenge, o competiţie nebună pe zăpadă între 3 campioni la schi, downhill şi raliu: Ania Caill, Mihai Aniţan şi Simone Tempestini. Noi ne-am testat limitele, iar cei de pe pârtie au avut parte de un show complet! Dar, cel mai important, este că avem strânsă în jurul nostru, după 9 ani de eveniment, o super comunitate a iubitorilor de sporturi de iarnă din ţară, oameni care trăiesc viaţa din plin. Cu toţii avem de coborât pârtii sau de atins adâncuri. Noi încercăm să dăm acel imbold: trăieşte, bucură-te de viaţă. Be fully alive!”

În fiecare weekend, din ianuarie până în martie, Winter Tour poposeşte pe altă pârtie din ţară. Activităţile se desfăşoară în fun lounge-ul instalat de obicei la baza pârtiilor. Activităţile încep la primele ore ale dimineţii şi ţin până seara. Cei care ajung la lounge pot să participe la zeci de jocuri de iarnă cu premii, la provocări, dar şi să se relaxeze pe fotolii-puf sau să se încălzească în cort. Sâmbătă seara este timpul pentru apres ski party sau concerte pe zăpadă. Accesul la toatea ctivităţile Winter Tour este gratuit.

Sinaia: o nouă destinaţie în Winter Tour 10

Winter Tour poposeşte anul acesta pe o pârtie extrem de îndrăgită de schiorii şi snowboarderii din întreaga ţară: Sinaia. Este a 24-a pârtie din România pe care ajunge evenimentul în cei 10 ani de existenţă. De-a lungul timpului, Winter Tour a vizitat pârtiile de la Arena Platoş, Arieşeni–Vârtop 1, Arieşeni - Piatra Grăitoare, Azuga, Borşa, Buscat, Buşteni Kalinderu, Cavnic, Cozla -, Piata Neamţ, Icoana, Mărişel, Muntele Mic - Borlova, Parâng, Poiana Braşov, Predeal, Prislop, Rarău, Straja, Şuior, Şureanu, Transalpina, Vatra Dornei - Parc, Vatra Dornei - Veveriţa.

Calendarul Winter Tour 10

Winter Tour 10 începe în weekendul 7-8 ianuarie, la Pârtia Olimpică Borşa, judeţul Muramureş, iar apoi continuă periplul pe Valea Prahovei la Azuga, Predeal şi Buşteni. Luna februarie începe în peisajele de vis de la Muntele Mic, se întoarce la Borşa pentru încă un sfârşit de săptămână memorabil, apoi străbate nordul ţării spre Rarău, Cavnic şi coboară la Buscat, în judeţul Cluj. Ultimul weekend din Winter Tour 10 marchează o pârtie nouă pe harta celui mai vechi eveniment de iarnă din ţară: Sinaia.

  • 7 - 8 ianuarie - Borşa
  • 14 - 15 ianuarie - Azuga
  • 21 - 22 ianuarie - Predeal
  • 28 - 29 ianuarie - Buşteni
  • 4 - 5 februarie - Muntele Mic
  • 11 - 12 februarie - Borşa
  • 18 - 19 februarie - Rarău
  • 25 - 26 februarie - Cavnic
  • 4 - 5 martie - Buscat
  • 11 - 12 martie - Sinaia

Winter Tour - cel mai vechi eveniment de iarnă din România

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România, ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediţie. S-a născut din dorinţa unor pasionaţi de munte de a promova pârtiile din România şi de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă şi de natură. A devenit repede un eveniment de anvergură pe pârtiile de schi, marcând parteneriate cu cele mai frumoase staţiuni de iarnă din ţară. An de an, în fiecare weekend, din ianuarie până în martie, gaşca Winter Tour se află pe o altă pârtie din România, cu jocuri de iarnă, distracţie, muzică, lecţii de schi gratuite şi concursuri.

Parteneri:

Vodafone, Aperol Spritz, Hervis, Banca Transilvania, Massif, Sports Festival, Prima TV, Rock FM, Ski Magazine, Under the Tent, Bazaţii, BarBox

Parteneri media: Rock FM, Prima TV, Ski&Outdoor Magazine

Contact:

wintertour.ro/ / Facebook / Instagram / YouTube

Bianca Şomlea, PR Specialist - 0744 844 792

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt