Umăr lângă umăr, pe litoral

Umăr lângă umăr, pe litoral

Vara e pe sfârşite, iar frumoasa poveste a sezonului estival 2021 se apropie de final. Pe plaje tinerii se bucură de
ultimele clipe petrecute la mare iar aglomeraţia e la fel ca-n vârful de sezon. Cheful de mare şi de soare e mai puternic decât teama de coronavirus, aşa că staţiunile gem de turişti.

S-ajungi în staţiunile din sudul litoralului este o provocare pentru toţi şoferii, cu nervii de oţel. Traficul e infernal şi
pentru dus şi pentru întors.

Masinile merg bară la bară cu viteza melcului. Ca să ajungi la Costineşti faci mai bine de-o oră, de la ieşirea de pe
Autostradă. Iar staţiunea tineretului geme de petrecăreţi.

Nu doar weekendurile sunt aglomerate pe Litoral. Şi-n timpul saptamanii e la fel. Şezlong lângă şezlong şi om lângă om, fiecare turist vrea să prindă orice rază de soare în ultimele zile de vacanţă. E aglomeraţie ca niciodată până acum.

Costineşti a fost staţiunea recordurilor absolute în vara aceasta. Cei mai mulţi tineri au preferat-o, cel mai probabil, din cauza tarifelor şi a distracţiilor de orice fel, aşa că plajele sunt ticsite de turişti. E greu să te protejezi de coronavirus aplicând normele de protecţie sanitară.

Vremea le-a facut cel mai frumos cadou turiştilor. 28 de grade Celsius erau în atmosferă la orele amiezei, iar soarele stralucea pe cerul senin deasupra miilor de turişti care se bucurau de ultima escapadă la mare, din acest an. Toamna se-apropie cu paşi repezi. Vestea bună este că de la 1 septembrie preţurile vor scădea mult, aşa că de ce să nu vă prelungiţi vacanţa? Până la urmă se anunţă un început însorit de toamnă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt