Tradiţii culinare reinterpretate

Tradiţii culinare reinterpretate

Pentru cei care nu au avut timp să stea în bucătărie să pregătească masa de sărbători, antreprenorii au venit în
ajutorul lor cu idei care mai de care mai interesante. Aşa au apărut pe piaţă kitul cu sarmale sau prăjiturile la borcan. Deşi Crăciunul înseamnă tradiţie, întreprinzătorii spun că reţeta succesului în afaceri este să te reinventezi de la an la an

Pentru că sarmalele sunt nelipsite de pe masa românilor de Crăciun, însă puţini sunt cei care ştiu să le prepare, doi antreprenori clujeni au venit cu o idee inedită. Au inventat kitul de sarmale.

Aşa că cine nu a avut timp să să împacheteze delicioasele rulouri de varză umplute cu carne, are acum o soluţie la
cheie.

Fiecare cutie conţine ingredientele necesare pentru a pregăti cel mai aşteptat preparat de pe masa de sărbători.

Ideea a prins deja popularitate.

De succes se bucură şi prăjiturile la borcan.Pe lângă clasicele tiramisu, cremşnit şi carrot cake, în acest laborator
din Suceava se găseşte şi borcănelul lui Moş Crăciun, o reţetă cu totul specială.

Borcănelul lui Moş Crăciun costă 15 lei şi poate fi comandat numai în perioada sărbătorilor.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt