Stradă din Bucureşti, blocată de maşini stricate

Stradă din Bucureşti, blocată de maşini stricate

O stradă din Bucureşti este blocată din cauza unui service auto care funcţionează ilegal. Zeci de maşini zac de luni întregi pe trotuare, lucru care îi încurcă şi pe şoferi şi pe pietoni. Autorităţile spun că l-au amendat pe patron. În prezent, bărbatul nu e de găsit, iar maşinile nu s-au mişcat de pe stradă.

De doi ani, un service auto care funcţionează la negru omoară traficul pe strada Gardeniei din Sectorul 5. Zeci de maşini aduse la reparat, unele şi de câteva luni, stau nestingherite pe trotuare. Domnul Ionel ne-a reclamat problema la numărul telespectatorului de la Prima News.

Pentru că maşinile circulă înghesuit, unii pietoni au fost loviţi. Locuitorii din zonă se tem să îi mai atragă atenţia celui care are service-ul pentru că de multe ori i-ar fi ameniţat cu moartea şi ar fi fost agresiv. Autorităţile au fost reclamate în nenumărate rânduri.

Poliţiştii spun, totuşi, că i-au dat mai multe amenzi şi au şi ridicat o parte dintre maşini. Nici ei, însă, nu ştiu cum ar putea fi rezolvată situaţia service-ului clandestin.

foto: captura video

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt