Stadiul lucrărilor de modernizare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, verificat de autorităţi

Stadiul lucrărilor de modernizare la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, verificat de autorităţi

Stadiul lucrărilor de modernizare a unor secţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva a fost verificat miercuri de autorităţile judeţene, constructorul oferind asigurări că până la sfârşitul anului se va putea face recepţia la mai multe secţii medicale aflate în şantier.

"Lucrările de modernizare sunt foarte complexe, secţiile aflate în lucru sau cele finalizate deja fiind dependente unele de altele şi urmând a fi recepţionate imediat ce sunt întrunite toate condiţiile, conform prevederilor legale", a informat Prefectura Hunedoara.

În acest moment se desfăşoară lucrări pe mai multe etaje şi odată cu finalizarea scării de evacuare în caz de incendiu va putea fi posibilă efectuarea recepţiei la Secţia de pediatrie, care este finalizată.

"Reprezentanţii constructorului au dat asigurări că vor creşte ritmul lucrărilor în perioada următoare, astfel încât până la finalul anului să fie posibilă recepţionarea şi darea în folosinţă a mai multor secţii, pacienţii beneficiind de cele mai bune condiţii de spitalizare", menţionează Instituţia Prefectului Hunedoara.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt