Restricţii de circulaţie la metrou pentru construirea Magistralei 6. Măsurile luate de Metrorex pentru a reduce impactul asupra călătorilor

Restricţii de circulaţie la metrou pentru construirea Magistralei 6. Măsurile luate de Metrorex pentru a reduce impactul asupra călătorilor

Compania Metrorex anunţă o serie de măsuri care au rolul de a reduce impactul asupra călătorilor în contextul restricţiilor impuse de construirea Magistralei 6, care va conecta reţeaua de metrou existentă de Aeroportul Internaţional Henri Coandă.
Printre măsurile anunţate se numără Suplimentarea numărului de trenuri în circulaţie în perioadele de vârf, în cazul în care se constată o supraaglomerare a staţiilor.
„Metrorex, prin Dispeceratul Central, monitorizează permanent traficul de călători şi ia toate măsurile necesare atât prin preluare fluxurilor crescute de utilizatori, cât şi pentru reglarea corespunzătoare a intervalelor de circulaţie. Printre măsurile implementate amintim: Suplimentarea numărului de trenuri în circulaţie în perioadele de vârf, în cazul în care se constată o supraaglomerare a staţiilor Reducerea intervalelor de aşteptare între trenuri pentru a facilita un flux continuu şi eficient de călători, prin introducerea de garnituri suplimentare în circulaţie. Informarea constantă a publicului călător prin intermediul sistemului de anunţuri din staţiile de metrou, pe site-ul oficial Metrorex, pe paginile oficiale de Facebook, Instagram, LinkedIn ale Metrorex, precum şi prin intrmediul mass-media” anunţă compania printr-un comunicat dat publicităţii luni, citat de news.ro.
Măsurile anunţate de Metrorex, au scopul de a reduce impactul asupra călătorilor în contextul restricţiilor impuse de construirea Magistralei 6, care va conecta reţeaua de metrou existentă de Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Otopeni. 

Afla mai multe despremetrorexrestrictiitrenuri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt