Recenzarea faţă în faţă, în faza de training

Recenzarea faţă în faţă, în faza de training

AstăzI a început recenzarea faţă în faţă a populaţiei. Însă doar în teorie. Practic, niciunui român nu i-a bătut vreun
recenzor la uşă pentru a-i cere datele. Autorităţile au transmis că e nevoie de câteva zile de instruire a recenzorilor. În prima etapă, 47% dintre români s-au autorecenzat.

Etapa de recenzare pe teren a început cu….un training pentru recenzori. Reprezentanţii INS susţin că acum se face
o recunoaştere a zonelor de recenzare.

Cei care nu vor fi găsiţi acasă vor fi contactaţi telefonic de recenzori. Specialiştii avertizează că există un risc crescut
de fraudă în această perioadă. Recenzorii au legitimatii speciale pe care le prezinta cand ajung la domiciliul oamenilor

INS dă asigurări că se respectă cu stricteţe confidenţialitatea datelor cu caracter personal.

Autorităţile consideră un succes prima etapă a recenzării, în care aproape jumătate dintre locuitori s-au autorecenzat
online. Ultima etapă durează până pe 17 iulie. Personele care refuză recenzarea riscă amenzi între o mie si 3 mii de
lei.

Afla mai multe desprerecensamanttop stiritraining
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: