Realizatorului documentarelor Wild Carpathia, Charlie Ottley, i s-a furat geanta în Timişoara

Realizatorului documentarelor Wild Carpathia, Charlie Ottley, i s-a furat geanta în Timişoara

Consiliul Judeţean Timiş face apel la autorităţile responsabile să se mobilizeze în instrumentarea cazului realizatorului de documentare Charlie Ottley, căruia i s-a furat geanta într-un parc din centru municipiului Timişoara.

Surse din Poliţia Timiş au declarat, luni, pentru AGERPRES, că a fost deschis dosar penal pentru furt, în această speţă şi se fac cercetări.

"Este o plângere pentru furt, iar poliţia face cercetări", au declarat sursele din Poliţia Timiş.

Potrivit Consiliului Judeţean Timiş, Charlie Ottley, realizatorul celebrelor documentare Wild Carpathia şi Flavors of Romania, aflat în Timişoara pentru a filma un clip de promovare a judeţului, a fost tâlhărit în Parcul Botanic.

"Jurnalistului britanic i s-au furat echipamente esenţiale, printre care o dronă şi mai multe accesorii fotografice. Consiliul Judeţean Timiş îi sprijină demersurile de a continua filmările programate, deşi odată cu echipamentul au fost furate şi înregistrările făcute zilele trecute. Imediat după incident, Charlie Ottley şi persoana care îl însoţea, membră a echipei de filmare, au depus plângere la Poliţie. Facem apel la autorităţile responsabile să se mobilizeze atât în instrumentarea cazului, cât şi în asigurarea siguranţei tuturor cetăţenilor care se află pe teritoriul administrativ al Timişoarei", arată un comunicat al administraţiei judeţene. 

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt