Ramona Bădescu, primele declaraţii despre zvonurile privind despărţirea de partenerul şi tatăl copilului ei

Ramona Bădescu, primele declaraţii despre zvonurile privind despărţirea de partenerul şi tatăl copilului ei

Ramona Bădescu şi bancherul Fabio Cali formează un cuplu de patru ani. Cei doi sunt logodiţi şi au împreună şi un băiat, pe nume Ignazio, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2019.

În ultimele luni au apărut mai multe zvonuri cu privire la despărţirea vedetei de cel care îi este partener de atâţia ani, zvonuri apărute ca urmare a faptului că Ramona Bădescu a petrecut ultimele luni în România împreună cu fiul ei, pe când Fabio Cali a rămas în Italia.

De Crăciun sunt aici, în România, aşadar, şi îl aştept pe Fabio să vină din Italia. Sper să ne întâlnim cu bine pentru că acum este destul de delicată situaţia în Italia, cu COVID-ul, şi sunt dificile călătoriile. De Revelion tot în România vom fi! Vom găti preparate tradiţionale româneşti, sarmăluţe, dar o să mănânc doar una, de poftă, nu cinci pentru că am 53 de ani şi trebuie să am şi mai mare grijă la siluetă. Vreau să fiu în formă pentru fiul meu. Cozonac nu fac pentru că este prea multă treabă şi prefer să-l cumpăr, dar pregătesc în schimb multe prăjituri. Nu vom avea paste de Crăciun, ar fi şi culmea!”, a declarat Ramona Bădescu pentru revista Viva!.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt