Rămaşi fără casă, au trăit în grajdul cailor

Rămaşi fără casă, au trăit în grajdul cailor

O familie cu 6 copii din Vrancea trece prin momente greu de imaginat. Pentru că locuinţa le-a ars într-un incendiu
devastator, au trăit mai bine de o lună în grajdul cailor. Cu ajutorul vecinilor, dar şi al autorităţilor s-au mutat într-un container în care să locuiască peste iarnă. Din puţinul pe care l-au strâns au reuşit să îşi pună şi bazele unei noi case. Însă nu le ajung banii.

Familia Niculescu locuieşte în satul vrâncean Călimăneasa. În urmă cu o lună şi jumătate, din cauza unui scurt cirucuit, casa în care îşi duceau traiul cei 8 membri ai familiei… s-a făcut scrum. Şi…mai bine de 5 săptămâni au dormit în grajdul cailor. Pe cei mici i-au mai luat vecinii pe la ei, de milă.

Ajutaţi de vecini, dar şi de autorităţi, familia Niculescu a reuşit să se mute într-un container pe care tatăl copiilor l-a modificat pentru a putea încăpea toţi 8.

Marcat de drama prin care trece această familie, un agent de poliţie care a preluat în acea zi apelul la 112 ce anunţa incendiul a decis să ofere o mână de ajutor. Împreună cu fiica şi soţia sa, cărora li s-au alăturat şi colegi de la IPJ Vrancea, au strâns bani şi au cumpărat materiale de constructie pentru ca cei doi soţi să îşi poată construi o nouă casă în care să-şi crească cei 6 copii.

Familia Niculescu a reuşit să ridice doar o mică parte din noua casă. Pentru că nu işi mai permit să acopere cheltuielile materialelor de construcţie, în prag de iarnă, familia a fost , însă, nevoită să înterupa lucrările. Cei care vor să dea o mână de ajutor acestor oameni ne pot contacta pe pagina de facebook FOCUS PrimaTV.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt