PROMO. JOI, FOCUS 18: O mamă disperată cere ajutor de la autorităţile din România

PROMO. JOI, FOCUS 18: O mamă disperată cere ajutor de la autorităţile din România

Detalii cutremurătoare, o poveste dramatică şi totul despre cum trece o mamă prin calvarul vieţii ei.  O echipă a ştirilor Focus a stat de vorbă, sub protecţia anonimatului, cu o româncă a carei povestea pare ireală.

Joi, 11 iulie, la FOCUS 18, telespectatorii Prima TV vor fi martorii strigătului de ajutor adresat de româncă către autorităţile de la Bucureşti. O situaţie de viaţă ce pare desprinsă din filme. O mamă care  îşi caută disperată dreptatea, după ce partenerul de viaţă i-a răpit copilul din Germania şi l-a dus în ţara lui de origine, Tunisia.

Românca se află de 2 ani în Tunisia, ţară în care a ajuns disperată să îşi găsească şi recupereze copilul. « Mi-este foarte frică, vă zic sincer, am nopţi de când nu dorm. Vreau să ştiu, se poate că România să mă ajute? Că acest copil este român, are certificat, are paşaport.»

Într-o ţară în care femeile nu sunt egale cu bărbaţii, fără un loc de muncă şi trăind din banii trimişi de familia din România, care o susţine şi cu avocaţi şi toate demersurile, românca nu renunţă să lupte şi să spere. Strigătul ei a ajuns şi la autorităţile române.

La ce ameninţări sunt supuse ea şi familia sa, cum i-a fost răpit copilul, ce declaraţii face sora ei şi ce răspuns a primit de la autorităţile din România, aflaţi la Focus 18, într-un reportaj în exclusivitate, joi, 11 iulie, de la ora 18.00. 

Afla mai multe desprefocusprima tvrapire
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt