Prizonieri în trafic chiar şi în weekend

Prizonieri în trafic chiar şi în weekend

La pasajul Doamna Ghica este haos şi în weekend, nu doar în timpul săptămânii. Iar muncitorii care lucrează la pasaj pot fi număraţi pe degete. Şoferii care tranzitează zona spun că timpul în trafic greoi a devenit un coşmar, iar probleme întâmpină acum şi pietonii.

Primăria Capitalei a introdus restricţii de circulaţie în zona Doamna Ghica, oricum una dintre cele mai aglomerate din Capitală. Până pe 10 ianuarie, traficul este deviat exclusiv pe linia de tramvai pe şoseaua Colentina pe sensul de mers către Obor. Acum sunt ambuteiaje chiar şi într-o zi de weekend.

Aglomeraţie este şi în staţiile STB. Cum tramvaiele nu mai circulă, călătorii se înghesuie în cursele speciale de autobuz. Probleme din cauza lucrărilor întâmpină şi pietonii. Oamenii fac slalom printre printre maşini.

În urmă cu câteva zile, primarul Capitalei susţinea că Pasajul Doamna Ghica va fi inaugurat în vara anului viitor. Lucrările pentru construirea pasajului au început în urmă cu 3 ani şi au fost estimate la 22 de milioane de lei.

foto: facebook.com/NicusorDan.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt