Primarul municipiului reşedinţă i-a scos pe subordonaţi la deszăpezirea trotuarelor şi staţiilor de autobuz

Primarul municipiului reşedinţă i-a scos pe subordonaţi la deszăpezirea trotuarelor şi staţiilor de autobuz

Primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, şi-a chemat luni dimineaţă subordonaţii să participe la acţiunile de deszăpezire, în principal în zona unităţilor sanitare, a unităţilor de învăţământ, a bisericilor şi a staţiilor de autobuz, după ce în cursul zilei de duminică a nins abundent.

Edilul a postat pe pagina sa de socializare un mesaj legat de mobilizarea angajaţilor din primărie şi fotografii în care poate fi văzut utilizând o lopată pentru îndepărtarea zăpezii, înconjurat de subordonaţi.

"Având în vedere ninsorile abundente din ultimele zile, am decis mobilizarea angajaţilor din Primăria Bistriţa la efortul comun de deszăpezire. Echipe de la Direcţia de Servicii Publice, SVSU şi Spaţii Verzi au acţionat azi încă de la ora 5,30, iar de la ora 10,00 li s-au alăturat şi oameni din aparatul de specialitate al primarului, viceprimarii şi funcţionari din direcţiile subordonate, plus poliţişti locali. S-a intervenit la trecerile pentru pietoni din proximitatea şcolilor, grădiniţelor, creşelor (inclusiv perimetrele şi căile de acces), dar şi în faţa Policlinicii, Spitalului Judeţean, Spitalului de pe strada Grănicerilor, a farmaciilor şi bisericilor. De asemenea, se înlătură zăpada în staţiile de autobuz, pasaje, pe Pietonalul Liviu Rebreanu, în Piaţa Mihai Eminescu, Piaţa Centrală, Piaţa Unirii, Piaţa Petru Rareş, Parcul municipal, dar şi pe străduţele înguste şi aleile dintre blocurile de locuinţe unde nu au putut intra utilajele", a scris Ioan Turc, pe Facebook.

Primarul Bistriţei a făcut un apel către proprietarii de spaţii comerciale, şefii instituţiilor publice şi cetăţeni să se alăture acţiunii de deszăpezire, prin curăţarea căilor de acces în jurul sediilor, blocurilor, caselor sau magazinelor.

În 2021, în primul său an de mandat, Ioan Turc i-a implicat pe angajaţii primăriei şi într-o acţiune de ecologizare a municipiului.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt