Piaţa de vinuri începe să şi revină

Piaţa de vinuri începe să şi revină

Relaxarea restricţiilor a revigorat industria vinului! Şi târgurile de toamnă au revenit, iar bucuria e cu atât mai mare pentru producătorii şi proprietarii de crame. Cu toate acestea, au şi o concurenţă serioasă! Universităţile de agronomie au investit mult în podgorii, iar acum scot sortimente de vin de calitate şi la preţuri accesibile.

Un pahar de vin bun, muzica pe masura si sortimente diverse de branza. Cu acestea a început cea de a treia editie a festivalului de vin de la Cluj, care a atras sute de oameni in parcul central al orasului.

In fiecare zi a festivalului, un chef gateste ceva special… pentru fiecare tip de vin.

Pe lângă producătorii de vin, la festival sunt prezenţi şi cei de brânzeturi.

În premieră, în acest an, la Festivalul de vinuri participă şi Universitatea de ştiinţe agricole din Cluj Napoca. Ei au venit cu nu mai puţin de 360 de mii de sticle de vin alb, sec si demisec.

Ultimele zile de vară, asezonate cu vin şi mâncare bună au făcut ca Parcul central din Cluj Napoca să se umple de
oameni.

Festivalul de vinuri de la Cluj rămâne deschis până duminică.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt

COMPANIA utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența ta pe Website-ul nostru. Te informăm că ne-am actualizat politicile cu cele mai recente modificări propuse de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Înainte de a continua navigarea pe Website-ul nostru te rugăm să aloci timpul necesar pentru a citi și înțelege conținutul Politicii de Cookie.

Prin continuarea navigării pe Website-ul nostru confirmi acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de Cookie. Nu uita totuși că poți modifica în orice moment setările acestor fişiere cookie urmând instrucțiunile din Politica de Cookie.

Puteți merge chiar acum și să vă exprimați acordul individual la nivel de cookie: