Papa Francisc, care suferă de dureri la genunchi, a cerut în glumă "puţină tequila" unor preoţi mexicani

Papa Francisc, care suferă de dureri la genunchi, a cerut în glumă "puţină tequila" unor preoţi mexicani
Pope Francis attends a meeting with Bishops at the Apostolic Nunciature in Tokyo on November 23, 2019. - Pope Francis arrived in Japan on November 23 for a visit that will take him to Nagasaki and Hiroshima to warn of the dangers of nuclear weapons and pray for peace. (Photo by Vincenzo PINTO / AFP)

Papa Francisc a glumit recent cu un grup de preoţi mexicani care l-au întrebat despre durerea lui cronică la genunchi: "Ştiţi de ce am nevoie pentru piciorul meu? De puţină tequila", a spus el, făcându-i să râdă, relatează AFP.

Această conversaţie de câteva minute, filmată de unul dintre preoţii mexicani în timpul audienţei generale săptămânale a papei Francisc de miercurea trecută, a fost postată pe TikTok şi a devenit virală.

"Papa Francisc, cum este genunchiul tău?", a întrebat unul dintre preoţi în acest videoclip. "Foarte capricios", a răspuns papa, referindu-se la durerile care l-au forţat să apară pentru prima dată în public într-un scaun cu rotile la începutul lunii mai şi să amâne o călătorie în Liban.

Preotul i-a răspuns suveranului pontif: "Îţi mulţumesc pentru zâmbetul tău, pentru bucuria ta de a fi acolo în pofida problemelor tale. Daţi şi un bun exemplu viitorilor preoţi", a mai spus el.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt