Muzicienii de la Coldplay s-au plimbat pe Lipscani înaintea primului concert de pe Arena Naţională

Muzicienii de la Coldplay s-au plimbat pe Lipscani înaintea primului concert de pe Arena Naţională

Membrii trupei britanice Coldplay, care vor susţine în această seară, pe Arena Naţională, primul concert, s-au plimbat pe Lipscani. Ei au publicat pe contul de Instagram un videoclip cu unul dintre artiştii stradali din centrul Bucureştiului care cânta "Caruso" de Lucio Dalla.
Britanicii vin la Bucureşti după ce au susţinut la Atena alte două concerte. 
Concertele fac parte din Music Of The Spheres World Tour. Aproximativ 50.000 de fani vor fi pe stadion în cele două seri, miercuri şi joi. În deschidere vor cânta Maisie Peters (UK) şi Emaa (Ro), anunţă organizatorii Emagic şi Live Nation.

Cele două concerte ale formaţiei Coldplay de la Bucureşti au bătut toate recordurile, marcând cel mai rapid sell-out pentru spectacole de stadion din istoria muzicii live din România.

Coldplay, înfiinţată în 1996, este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu şi este alcătuită din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman şi Will Champion. Grupul britanic a lansat şapte albume de studio, care au fost vândute în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Formaţia a câştigat numeroase premii, între care şapte trofee Grammy.

Viitorul album al trupei, „Moon Music”, va fi lansat anul acesta. Fanii din România vor asculta pentru prima dată cântece de pe acest album, scrie news.ro.

 

Afla mai multe desprecoldplayconcertlipscani
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt