Furnizarea căldurii sistată până la finele săptămânii

Furnizarea căldurii sistată până la finele săptămânii

Societatea Energoterm SA sistează, începând de marţi, furnizarea energiei termice în apartamentele care sunt racordate la sistemul centralizat şi care depind de cazanul de apă fierbinte (CAF), a anunţat conducerea societăţii din subordinea Consiliului local al municipiului Tulcea.

Decizia a fost luată în contextul temperaturilor ridicate anunţate pentru perioada următoare şi al limitărilor tehnice în ceea ce priveşte exploatarea CAF, sistemul urmând să fie repus în funcţiune sâmbătă, 2 aprilie, la ora 16.00.

"Zonele deservite de CAF sunt următoarele: cartier Dalas (parţial), cartier Vest, cartier E3 (parţial), cartier C5, cartier 23 August. Furnizarea căldurii pentru blocurile deservite de centralele termice de cvartal va continua după acelaşi program, respectiv 18.00 - 8.00", se specifică în anunţul societăţii Energoterm SA postat pe pagina proprie de pe Facebook.

Încă de luna trecută, circa 40% din populaţia racordată la sistemul centralizat de furnizare a energiei termice din oraşul Tulcea nu mai primeşte căldură în timpul zilei, pe fondul creşterii temperaturilor.

Societatea din subordinea autorităţii locale este singurul furnizor de agent termic în sistem centralizat din municipiu.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt