A doua zi de Paşte a fost prilej de relaxare şi pentru turiştii care au ajuns la munte. Dacă ieri muzica de petrecere a
răsunat din toate colţurile staţiunilor, astăzi, cei mai mulţi au căutat liniştea oferită de plimbările în natură. Nelipsite în
toată această perioadă au fost mesele îmbelşugate. Vedete au fost, bineînţeles, bucatele tradiţionale.
Relaxare a fost cuvântul de ordine în a doua zi de Paşte pentru turiştii care au ales să-şi petreacă minivacanţa la
munte. Cazaţi în cabanele din vârful munţilor şi cu vremea de partea lor, oamenii s-au bucurat de plimbări în aer liber.
Proprietarii pensiunilor braşovene au pregătit bucate care mai de care pentru oaspeţii care le-au trecut pragul. Gătit cu
minuţiozitate, iedul la proţap a fost pe placul tuturor.
Spre seară, turiştii s-au adunat în jurul unui foc de tabără. Au cântat, au dansat şi au spus poveşti.
Anul acesta, pensiunile de la munte au avut un grad de ocupare redus, de până la 60%. Cu mult mai puţin decât în anii anteriori pandemiei. Statisticile arată că Poiana Braşov a fost cea mai căutată staţiune în perioada pascală. Aici preţul
unei nopţi de cazare a pornit de la 300 de lei.