Drum judeţean din Prahova surpat din cauza ploilor abundente. Marginea şoselei s-a prăbuşit pe o lungime de 12 metri

Drum judeţean din Prahova surpat din cauza ploilor abundente. Marginea şoselei s-a prăbuşit pe o lungime de 12 metri

Un drum judeţean din Prahova s-a surpat, din cauza unei alunecări de teren. Marginea şoselei s-a prăbuşit pe o lungime de 12 metri.

Circulaţia între localităţile Zâmbroaia şi Predeal Sărari se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă, informează Consiliul Judeţean Prahova.

Luni urmează să fie montate parapete, care să delimiteze sona surpată. Reparaţiile vor începe atunci când vremea o va permite.

Totodată, centrul Infotrafic din IGPR informează că luni dimineaţa sunt restricţii pe două drumuri naţionale: DN 13E, în judeţul Covasna, unde nivelul râului Negru a crescut periculos, şi pe DN 11, unde şoseaua s-a surpat pe o lungime de 100 de metri.

Potrivit Centrului Infotrafic, pe DN 13E, la kilometrul 39+769 de metri, în localitatea Reci, judeţul Covasna, nivelul râului Negru a ajuns la suprastructura podului, astfel că traficul autovehiculelor peste 3,5 tone este restricţionat.

Se poate circula pe următoarea rută ocolitoare: intersecţia DN 11 cu DN 13 (sensul giratoriu Reci) – DN 11 Moacşa – DJ 121A Let – intersecţia DJ 121A/DN 13E (km. 47+150 de metri).

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt