Demolare cu scandal pe Prelungirea Ghencea

Demolare cu scandal pe Prelungirea Ghencea

A fost scandal mare pe Şoseaua Prelungirea Ghencea! Primarul general a venit cu un buldozer pentru a dărâma mai multe case care stau în calea viitoarei şosele lărgite. Sunt 550 de imobile care trebuie să dispară de acolo până la finalul anului. Evident, locatarii lor sunt nemulţumiţi şi spun că municipalitatea nu le-a oferit nimic în schimb. De cealalată parte, Nicuşor Dan spune că are banii necesari exproprierii, dar că plata întârzie din cauza birocraţiei.

Primarul Capitalei a mers să îi anunţe că le demolează casele şi că trebuie să se mute până la finalul anului. Adrian este direct afectat de această situaţie. Spune că a aflat de demolare la începutul anului. Tot de atunci aşteaptă ca primăria să îi dea bani şi să îi găsească o locuinţă.

Primarul Nicuşor Dan spune că are toţi banii pe care trebuie să îi dea oamenilor. Totuşi, nu o face. Motivul? Birocraţia! Îi asigură însă pe oameni că nu le va demola casele până nu se va gasi o solitie pentru ei.

Exproprierile au loc in contextul lucrărilor de lărgire a drumului,care au început în 2019 şi ar fi trebuit să se termine în 2021. Primarul general promite că până la finalul anului pe prelungirea Ghencea se va circula normal. Mai exact, vor fi câte două benzi provizorii pe sens.

foto: facebook.com/NicusorDan

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt