Crede în bine!

Crede în bine!

Pentru fiecare dintre noi fericirea înseamnă altceva- pentru unii gesturi mari, pentru alţii lucruri mărunte. Există si oameni pentru care fericirea înseamnă acasă. Dar nu toţi au avut norocul să se nască într-un astfel de loc. Însă acolo unde sunt nevoi şi lipsuri, Dumnezeu trimite oameni care să le acopere. Pentru 15 copii din Cluj este mama Adela, cea care le-a oferit şansa să simtă iubirea şi căldura unei familii. A reuşit pentru că nu a încetat să creadă în bine şi să împartă bucurie.

Ea este Adela, sau cum o privesc cele 15 perechi de ochi inocenţi şi recunoscători mama Adela. În urmă cu 7 ani a
luat fiinţă Căsuţa Bucuriei, locul pe care copiii care s-au născut în familii cu probleme, îl numesc acasă. Adela
reuşeşte să le ofere aici şansa la educaţie şi la o viaţă normală. Le dă zilnic tot ce are ea mai bun, de la cunoştinţe,
la răbdare şi dragoste.

Copiii din familia Casuta Bucuriei locuiesc impreuna si se comporta ca fratii. Adela s-a straduit in tot acest timp sa le sădească în suflete sentimentul că aparţin cuiva, că nu sunt singuri pe lume.

În Căsuţa Bucuriei, pe lângă dragoste copiii primesc şi ceea ce lor le-ar fi lipsit mult în familiile în care s-au născut - educaţie.

Din mâinile Adelei au ieşit OAMENI. Andreea este unul dintre ei. La 26 de ani a terminat deja 2 facultăţi iar acum s-a întors în centru şi îi ajută pe cei mici la teme. Spune că din prima clipă în care a trecut pragul căsuţei, a simţit că a găsit tot ceea ce-i lipsea.

Deşi în casuţa bucuriei este mereu voie bună, pe Adela nu au ocolit-o greutăţile de-a lungul timpului. Însă pentru ei şi datorită copiilor care însufleţesc Căsuţa Bucuriei, a găsit mereu puterea de a merge mai departe.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt