Cea mai savuroasă carne românească

Cea mai savuroasă carne românească

Preparatele autohtone câştigă tot mai mult teren printre gurmanzi. De aceea şi producătorii din ţara nostră încearcă
să ţină pasul cu preferinţele clienţior. Carnea de mânzat, bălţata românească, ar putea detrona chiar suprema carne
Black Angus. Asta pentru că fermierii români şi-au dorit să o valorifice asigurandu-i un loc binemeritat în elita produselor
autohtone.

Aşa arată unele dintre cele mai pretenţioase preparate autohtone din carne de mânzat cerute tot mai des la restaurantele din ţara nostră, de către gurmanzi.

Deşi carnea de bălţata românească este un produs de calitate superioară, până acum a fost procesată cel mai des în alte preparate de tip carne tocată sau mezeluri, amestecată şi cu alte cărnuri. Fermierii români şi-au dorit însă să o valorifice asigurandu-i un loc binemeritat în elita produselor autohtone .

Iar bucătarii se întrec în preparate care mai de care mai impresionante care pun în valoare gustul acestei cărni

La raftul marilor magazine preţul cărnii de mânzat bălţata românească nu va depăşi 17 lei kg, dau asigurări producătorii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt