Carmen Iohannis, fotografii emoţionante alături de elevii săi la final de an. Ce ţinută a ales Prima Doamnă a României

Carmen Iohannis, fotografii emoţionante alături de elevii săi la final de an. Ce ţinută a ales Prima Doamnă a României

Carmen Iohannis nu a uitat de îndatoririle de profesor şi a fost alături de elevii săi la festivitatea de final de an şcolar. Prima Doamnă a României a atras toate privirile cu ţinuta ei elegantă. Soţia preşedintelui este profesoară de 37 de ani la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr din Sibiu şi nu a putut rata evenimentul.

Soţia lui Klaus Iohannis s-a fotografiat alături de elevii săi din clasa a XII-a în ultima lor zi de liceu. Carmen Iohannis a fost prezentă pentru a-i susţine şi a le ura mult succes în noua etapă a vieţii lor. În imagini se observă zâmbetul larg şi fericit al acesteia, semn că se bucură din plin de acest moment alături de elevii săi. De asemenea, ţinuta purtată de Prima Doamnă a României a atras atenţia.

Carmen Iohannis a purtat o rochie aproape de genunchi, de culoare verde deschis, cu un pliu în talie. Aceasta a fost asortată cu o pereche de sandale cu toc elegante, care îi vin de minune. Alături de fotografiile publicate în mediul online, soţia preşedintelui le-a transmis tinerilor un mesaj emoţionant de susţinere, fiind foarte iubită de copii.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt