Capitala, un etern şantier

Capitala, un etern şantier

Capitala se tranformă într-un etern şantier. Aglomeraţia din Bucureşti este deja celebră în toată ţara, însă nervii şoferilor sunt întinşi la maximum atunci când pe arterele importante par lucrări care nu se mai termină. Aşa s-a întâmplat astăzi pe bulevardul Mărăşti spre cartierul Crângaşi. Lucrările propriu-zise nici nu au început încă, însă circulaţia a fost deja deviată pe linia de tramvai.

Claxoane, nervi şi trafic intens. Este o descriere care se potriveşte fiecărei zile de mers cu maşina prin Bucureşti.
Şoferii care au avut drum dinspre zona Arcul de Triumf spre cartierul Crângaşi au avut de suportat zeci de minute de blocaj în trafic. Lucrările au apărut peste noapte.

Circulaţia a fost blocată prompt. Nu la fel de repede s-au mişcat însă şi muncitorii.

Pe întregul şantier am văzut 2 maşini şi 2 muncitori. Niciunul nu muncea. Unul chiar îşi făcea chiar somnul de după amiază într-un utilaj. Teoretic, lucrărule de înlocuire a conductelor de canalizare din zonă vor dura 4 luni.

Cei de la Asociaţia Pro Infrastructra spun că de la toamnă traficul va deveni şi mai aglomerat pentru că vor apărea noi şantiere, iar oamenii vor reveni din concedii.De altfel, specialiştii susţin că nu lucrările reprezintă o problemă, ci timpii uriaşi de execuţie.

Pasajul Doamna Ghica, de exemplu, trebuia să fie gata în toamna anului trecut. Însă lucrările au fost oprite, iar acum termenul de execuţie a fost majorat cu încă un an. Practic, o lucrare ce trebuia să fie gata în 12 luni va fi gata în 3 ani. Lucrări majore sunt şi pe bulevardul Vasile Milea la linia de tramvai, dar şi pentru terminarea magistralei 5 de metrou.


Afla mai multe desprecapitalalucrarisantiertop stiri
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt