Alina Ceuşan, detalii neştiute despre ipostaza de mamă. Cum s-a schimbat viaţa vedetei: „Nu mi-am permis să stau cu el acasă”

Alina Ceuşan, detalii neştiute despre ipostaza de mamă. Cum s-a schimbat viaţa vedetei: „Nu mi-am permis să stau cu el acasă”

Alina Ceuşan a devenit mamă pentru prima dată în septembrie 2020, iar de atunci viaţa ei s-a schimbat radical. Dincolo de faptul că este printre cele mai apreciate şi urmărite creatoare de conţinut din România, vedeta şi-a luat foarte în serios rolul de mamă, iar Rock este cea mai mare bucurie a ei. Aceasta a povestit cum reuşeşte să se împartă între afacerile pe care le deţine şi familia superbă pe care o are alături de Raul Tişa.

Cei mai mulţi o ştiu pe Alina Ceuşan fie de pe Youtube sau Instagram, fie de la emisiunea „Asia Express”, unde a participat alături de buna ei prietenă, Carmen Grebenişan. Cele două au luptat până în ultimul moment în competiţie şi au demonstrat că sunt foarte puternice împreună. De asemenea, Alina a câştigat inimile fanilor prin postările zilnice pe care le face pe reţelele de socializare.

Cu toate că este tot timpul prezentă pe platformele online şi se ocupă şi de afacerile personale, Alina Ceuşan nu îşi neglijează deloc familia. Vedeta are un băieţel superb, de care se ocupă cu mare atenţie. Totuşi, aceasta a recunoscut că a avut nevoie de ajutor pentru a-l creşte pe Rock. Pe de altă parte, Alina a menţionat că nu şi-a dorit niciodată să rămână doar acasă. După o perioadă cât a fost tot timpul cu Rock, aceasta a revenit la activităţile sale obişnuite şi la un program ceva mai diversificat. Ba mai mult, vedeta l-a luat pe cel mic în multe dintre călătoriile sale în străinătate.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt