Scenariu ȘOC! Florin Cîțu – ministrul agriculturii; Adrian Oros – ministru de finanțe - Prima News

Scenariu ȘOC! Florin Cîțu – ministrul agriculturii; Adrian Oros – ministru de finanțe

Ar putea Adrian Oros și Florin Cîțu să facă schimb de locuri la șefia celor două ministere pe care le conduc în prezent? Un scenariu cel puțin interesant, lansat în emisiunea ”Agricultura la Raport” cu Ovidiu Ghinea, de către președintele Asociației Patronale Române din Industria Laptelui (APRIL), Dorin Cojocaru. În opinia acestuia, șeful de la Agricultură este, în multe cazuri, lipsit de putere în fața ministrului finanțelor publice, atunci când cere bani pentru măsurile gândite să sprijine fermierii și industria agroalimentară.

”Degeaba face Ministerul Agriculturii o strategie de dezvoltare, în colaborare cu fermierii, cu procesatorii, discută și cu parlamentarii, dacă ministrul de finanțe vine după două-trei luni și zice că mută banii în altă parte, că sunt alte priorități. Nu pică de fraier și ministrul agriculturii și secretarii de stat, iar fermierii spun că i-au mințit?”, a subliniat Dorin Cojocaru.

Mai în glumă, mai în serios, președintele APRIL a venit și cu o propunere șoc pentru noul Guvern: Florin Cîțu și Adrian Oros să facă rocada la șefia celor două ministere pe care le conduc în prezent.Total
0
Shares
Total
0
Share