VIDEO. Simptomele care ne trimit la medic. Mergi la specialist dacă şi tu simţi asta

VIDEO. Simptomele care ne trimit la medic. Mergi la specialist dacă şi tu simţi asta

De cele mai multe ori, durerile de cap sau de stomac pot fi trecătoare. Sunt însă şi situaţii în care aceste stări de disconfort pot reprezenta simptome ale unor afecţiuni grave. De aceea este bine să ştim să facem diferenţa între aceste semne pe care corpul ni le oferă.

Pentru a evita problemele medicale este recomandat să mergem periodic la cabinetul specialiştilor. Medicii au descris care sunt principalele simptome care-i trimit pe pacienţi la consultaţii de specialitate. Durerile de cap sau de stomac, starea de oboseală accentuală sau modificările culorii pielii se numără printre ele.

Chiar dacă simptome precum durerea de cap sau de stomac ne pot da peste cap activităţile de zi cu zi, este bine să mergem la medic pentru controale periodice.

„Simptomele care ne trimit la medicul internist pot lipsi sau dacă sunt ele sunt, vorbim despre dureri simple, paloare tegumentară, dureri abdominale, disfuncţii menstruale care pot să aibă o componentă endocrinologică sau se poate corobora şi cu alte modificări care apar în interiorul organismului nostru” susţine dr. Carmen Cristescu, medic specialist medicină internă, atestat în ultrasonografie.

Consultaţiile oferite de medicii internişti sunt esenţiale pentru că aceşti specialişti pot investiga principalele organe ale corpului şi colaborează pentru stabilirea diagnosticului corespunzător şi cu alţi specialişti.

„În cazul acesta vizita la internist este bine de făcut pentru că vede din cap până în picioare şi pentru că la rândul lui, dacă descoperă o anumită problemă cu un organ, poate să investigheze în amănunt şi să ceară consulturile de specialitate necesare„ mai spune dr. Carmen Cristescu.

Afla mai multe despresimptomemedicspecialist
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt