Ce trebuie să faci pentru un păr sănătos: Reţete naturale pentru măşti de păr

Ce trebuie să faci pentru un păr sănătos: Reţete naturale pentru măşti de păr

Dacă starea părului tău nu te mulţumeşte, fie că este prea gras, prea subţire sau prea uscat, poţi folosi o mască de păr. Orice mască de păr funcţionează ca un balsam care oferă părului hidratare, strălucire şi face moale şi uşor de pieptănat. Deşi pe piaţă există numeroase tipuri de măşti de păr, poţi alege să le prepari direct acasă cu ajutorul ingredientelor naturale.

Pline de substanţe nutritive, măştile de păr preparate acasă din ingrediente naturale te-ar putea ajuta să ajuţi părul să crească şi să fie sănătos.

Beneficiile pe care le au măştile de păr naturale

La fel ca cele utilizate în saloanele de înfrumuseţare şi măştile naturale preparate acasă pot avea acelaşi efect asupra părului tău. Îl pot face mai hidratant, mai sănătos şi mult mai uşor de pieptănat.

Tot ce trebuie să faci este să laşi masca de păr naturală să acţioneze preţ de 15 minute, apoi clăteşte-ţi părul cu apă. Mai mult, masca de păr naturală trebuie aplicată pe toată lungimea părului pentru a obţine efectul dorit

Reţete de măşti naturale pentru păr sănătos

Pentru a prepara o mască de păr naturală nu ai nevoie de ingrediente exotice sau foarte scumpe. De cele mai multe ori efectele pot fi obţinute cu ingrediente pe care le ai deja în bucătărie. Este vorba despre avocado, iaurt degresat, miere sau ulei de măsline. Iar procesul de preparare nu este deloc unul dificil şi poate fi chiar distractiv.

De exemplu, într-un bol poţi amesteca câteva linguriţe de miere, cu ulei de măsline şi pastă de avocado pentru a obţine o mască de păr naturală. O poţi aplica pe toată lungimea părului, iar apoi acoperă-ţi capul cu o cască de duş.

La fel de benefică este şi masca de naturală pentru păr cu ulei de cocos şi miere. Ai nevoie de o lingură de ulei de cocos şi o lingură de miere pe care le poţi amesteca într-un castron, apoi masca rezultată trebuie să o aplici pe păr.

Pentru masca de păr naturală cu avocado, ai nevoie de un fruct de avocado, două ouă, 1 lingură de miere, o lingură de ulei de cocos sau o lingură de ulei de măsline. Cu ajutorul unui blender amestecă toate aceste ingrediente, apoi aplică masca pe toată lungimea părului tău.

Afla mai multe despreparretete
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt