Poliţist salvat de mascaţi

Poliţist salvat de mascaţi

Scene ca-n filme pe o stradă din Slobozia! Un agent de poliţie a fost lovit de mai mulţi bărbaţi, în timp ce încerca să legitimeze o şoferiţă. Poliţistul a avut nevoie de ajutorul mascaţilor ca să îi poată imobiliza pe scadalagii. Întreaga scenă a fost filmată de un localnic. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

Momentul în care mascaţii au sărit în ajutorul poliţistului de la rutieră a fost surprins de un localnic. Înaite însă, scandalagii l-au luat la bătaie pe poliţistul care o legitima pe şoferiţă pentru că parcase neregulamentar. În acel moment, mai mulţi bărbaţi au coborât din maşină pentru a-i aplica o corecţie. Cei trei bătăuşi l-au înconjurat pe agentul care nu a avut cum să scape din încercuire. Scandalul a avut loc pe un bulevard din Slobozia.

Cei trei bărbaţi au fost, în cele din urmă, imobilizaţi şi încătuşaţi. Pe filmarea surprinsă de localnic se observă, însă, şi momentul în care poliţistul începe, la rândul lui, să-i îi lovească pe scandalagii în timp sunt puşi la pământ de mascaţi. Aceştia au fost duşi la secţie, fiind cercetaţi pentru ultraj şi purtare abuzivă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt