Piaţa Gemeni din Capitală, închisă temporar de ANPC

Piaţa Gemeni din Capitală, închisă temporar de ANPC

Comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor au efectuat luni o acţiune de control în piaţa "Gemeni" din Capitală, în urma căreia au aplicat amenzi contravenţionale în valoare totală de 137.000 lei şi au decis oprirea temporară a prestării de servicii în cazul tuturor celor cinci operatori economici care activau în incinta pieţei, precum şi a celui care administrează locaţia.

De asemenea, conform unui comunicat remis AGERPRES, echipele de comisari ai ANPC, coordonaţi de vicepreşedintele Mihai Culeafă, au luat şi măsura opririi definitive de la comercializare şi a retragerii din circuitul consumului uman a produselor alimentare cu deficienţe.

" După acţiunea de control din Piaţa Delfinului, mi-am dat seama că lucrurile nu stau deloc aşa cum m-aş fi aşteptat. M-am hotărât să o iau la pas prin pieţele sectorului 2 (...) O nouă piaţă, o nouă dezamăgire. Piaţa, ce demult se numea Galaţi, astăzi Gemeni, a rămas şi ea încremenită într-o vreme lipsită de exigenţele vieţii pe care o trăim astăzi. Mizerie, nepăsare, lucruri ce nu pot fi, din păcate, sancţionate. Este mult de muncă şi sunt decis să fac tot ce îmi stă în putinţă să schimb lucrurile în bine. Piaţa încurajează micul producător, nu marele bişniţar. Vreau produse româneşti vândute în condiţii respectabile", a declarat Mihai Culeafă.

agerpres.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt