Pasajul blestemat

Pasajul blestemat

Un nou incident a avut loc in Pasajul Unirii. Nicio lună nu a trecut de la tragicul accident în care un om murit după ce autocarul în care se afla s-a izbit de limitatorul de înălţime, în această dimineaţă un camion a rămas blocat în interiorul pasajului. Incidentul s-a întâmplat din cauza faptului că autoutilitara avea caroseria modificată. Şoferul a primit o amendă de 4000 de lei.

Un nou incident a avut loc joi dimineaţa în Pasajul Unirii pe sensul de mers dinspre Bulevardul Mărăşeşti către Piaţa Universităţii. Un camion a rămas blocat în interiorul tunelului, iar la faţa locului au venit poliţiştii de la rutieră pentru a decongestiona traficul. Reprezentanţii brigăzii rutiere spu că era modificată caroseria maşinii şi astfel nu se mai încadra în limita de înălţime. Iar pentru a fi scos la suprafaţă camionul , roţiile camionului au fost dezumflate.

În acelaşi timp reprezentanţii primăriei sectorului 4 împreună cu cei de la Poliţia Rutieră şi de la Comisia Tehnică de circulaţie spun că vor lua o serie de măsuri în următoarele zile.

Incidentul vine la nicio lună după ce un autocar cu turrişti greci s-a izbit de limitatorul de viteză, iar în urma accidetului un om a murit şi alţi 21 au fost răniţi. De la redeschiderea pasajului şi până acum au avut loc şapte incidente.

foto: facebook.com/Info Trafic Bucureşti şi Ilfov / Alice Keller

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt