Pasajul blestemat - Prima News

Pasajul blestemat

Un nou incident a avut loc in Pasajul Unirii. Nicio lună nu a trecut de la tragicul accident în care un om murit după ce autocarul în care se afla s-a izbit de limitatorul de înălțime, în această dimineață un camion a rămas blocat în interiorul pasajului. Incidentul s-a întâmplat din cauza faptului că autoutilitara avea caroseria modificată. Şoferul a primit o amendă de 4000 de lei.

Un nou incident a avut loc joi dimineața în Pasajul Unirii pe sensul de mers dinspre Bulevardul Mărășești către Piața Universității. Un camion a rămas blocat în interiorul tunelului, iar la fața locului au venit polițiștii de la rutieră pentru a decongestiona traficul. Reprezentanții brigăzii rutiere spu că era modificată caroseria mașinii și astfel nu se mai încadra în limita de înălțime. Iar pentru a fi scos la suprafață camionul , roțiile camionului au fost dezumflate.

În același timp reprezentanții primăriei sectorului 4 împreună cu cei de la Poliția Rutieră și de la Comisia Tehnică de circulație spun că vor lua o serie de măsuri în următoarele zile.

Incidentul vine la nicio lună după ce un autocar cu turriști greci s-a izbit de limitatorul de viteză, iar în urma accidetului un om a murit și alți 21 au fost răniți. De la redeschiderea pasajului și până acum au avut loc șapte incidente.

foto: facebook.com/Info Trafic București și Ilfov / Alice Keller

Total
0
Shares
Total
0
Share