Omorât în propria casă

Omorât în propria casă

Caz înfiorător în judeţul Argeş. Un bărbat din Piteşti a fost găsit mort, în propria casă, înfăşurat într-un covor. Descoperirea macabră a fost făcută de fosta soţie, după ce omul nu i-a răspuns la telefon câteva zile. Principalul suspect al crimei este chiar fiul lui, un băiat de 16 ani, care în ultimul timp ar fi început să consume droguri. Vă avertizez, urmează detalii cu un puternic impact emoţional!

Bărbatul, găsit mort în casă, avea 78 de ani şi locuia într-un bloc din Piteşti. Pentru că nu a mai răspuns la telefon, zile la rând, fosta lui soţie şi-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat şi a mers la uşa apartamentului. Cum nu i-a deschis nimeni femeia a chemat autorităţile. Când au intrat în apartament, oamenii legii au rămas şocaţi de ceea ce au găsit.

Bărbatul locuia cu fiul lui în vârstă de 16 ani. Deseori, în apartament, ar fi dat petreceri unde s-ar fi consumat şi droguri, spun vecinii Adolescentul este acum principalul suspect în cazul crimei. În momentul în care a fost ridicat de poliţişti… era în sevraj.

Inexplicabil…maşina bărbatului ucis, a fost găsită într-un alt cartier din oraş.

Băiatul de 16 ani a ajuns la audieri. Anchetatorii verifică şi o altă pistă, privind consumul şi traficul de droguri.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt