Omorât în propria casă - Prima News

Omorât în propria casă

Caz înfiorător în județul Argeș. Un bărbat din Pitești a fost găsit mort, în propria casă, înfășurat într-un covor. Descoperirea macabră a fost făcută de fosta soție, după ce omul nu i-a răspuns la telefon câteva zile. Principalul suspect al crimei este chiar fiul lui, un băiat de 16 ani, care în ultimul timp ar fi început să consume droguri. Vă avertizez, urmează detalii cu un puternic impact emoțional!

Bărbatul, găsit mort în casă, avea 78 de ani și locuia într-un bloc din Pitești. Pentru că nu a mai răspuns la telefon, zile la rând, fosta lui soție și-a dat seama că ceva rău s-a întâmplat și a mers la ușa apartamentului. Cum nu i-a deschis nimeni femeia a chemat autoritățile. Când au intrat în apartament, oamenii legii au rămas șocați de ceea ce au găsit.

Bărbatul locuia cu fiul lui în vârstă de 16 ani. Deseori, în apartament, ar fi dat petreceri unde s-ar fi consumat și droguri, spun vecinii Adolescentul este acum principalul suspect în cazul crimei. În momentul în care a fost ridicat de polițiști… era în sevraj.

Inexplicabil…mașina bărbatului ucis, a fost găsită într-un alt cartier din oraș.

Băiatul de 16 ani a ajuns la audieri. Anchetatorii verifică și o altă pistă, privind consumul și traficul de droguri.

Total
0
Shares
Total
0
Share