O fetiță de 9 ani din Sri Lanka a fost ucisă în timpul unui ritual de exorcizare - Prima News

O fetiță de 9 ani din Sri Lanka a fost ucisă în timpul unui ritual de exorcizare

Mama unei fetițe de 9 ani și un exorcist au fost arestați în Sri Lanka după ce ar fi ucis în bătaie copilul în timpul unui ritual de exorcizare menit să îndepărteze “spiritul rău” care îl poseda, informează The Independent.

Incidentul a avut loc în orașul Delgoda, în apropierea capitalei Colombo, unde fetița fusese adusă de părinți pentru a fi exorcizată, relatează presa locală.

O femeie neidentificată a bătut copilul de mai multe ori pentru a scoate din el “spiritul”, iar fetița a murit în urma bătăilor. Poliția din Sri Lanka a arestat doua persoane, mama fetiței și femeia care a efectuat ritualul.

Purtătorul de cuvânt al poliției din Sri Lanka, Ajith Rohana, a declarat că mama fetiței, care locuia în orașul Kadaboda, credea că fata ei era posedată de un demon și a dus-o la locuința exorcistului pentru un ritual de îndepărtare a spiritului.

Potrivit poliției, femeia care a făcut ritualul a stropit copilul cu ulei, apoi a început să-l bată cu un baston. Când fetița și-a pierdut cunoștința, a fost transportată la spital, dar a fost declarată decedată la sosire. Urmează să aibă loc o autopsie și o examinare post-mortem.Total
0
Shares
Total
0
Share