Nereguli majore la rulota care a explodat

Nereguli majore la rulota care a explodat

Rulota din Maramureş care a explodat şi a rănit patru adulţi şi o fetiţă de trei ani nu avea, se pare, autorizaţie de funcţionare de la Direcţia Sanitar Veterinară locală. Mai mult, butelia de la care a plecat totul nu era racordată cum trebuie la aparatul de gătit, iar cei de la Protecţia Muncii din Bucureşti au trimis deja un inspector să verifice acest lucru.

Copila a fost transferată la spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, iar acum nu mai este intubată. Doi dintre adulţii răniţi au fost aduşi şi ei la Bucureşti cu o aeronavă a Ministerului Apărării. În capitală cei doi au fost duşi direct pe masa de operaţie. Medicii nu exclud ca ambii răniţi să fie transferaţi, dacă este cazul, la o clinică de specialitate din străinătate.

Între timp, cercetările în cazul exploziei continuă. Surse din anchetă susţin că butelia care a sărit în aer ar fi fost legată cu un cablu improvizat la maşina de gătit. Dacă acest lucru se va confirma, ar dovedi că proprietarii rulotei au pus în pericol atât viaţa clienţilor cât şi pe a lor. Cei care au însă afaceri la fel, cu rulote tip fast-food, nu recomandă folosire buteliilor cu gaz…tocmai pentru a evita astfel de situaţii.

Rulota de tip fast food de la Botiza nu avea, se pare, autorizaţie de funcţionare de la Direcţia Sanitar Veterinară locală.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt