Se circulă în condiţii de ceaţă densă, cu scădere a vizibilităţii, pe drumuri din 16 judeţe şi pe A2 şi A3. Cozi de tiruri în Vama Siret

Se circulă în condiţii de ceaţă densă, cu scădere a vizibilităţii, pe drumuri din 16 judeţe şi pe A2 şi A3. Cozi de tiruri în Vama Siret
foto: Pixabay

Centrul Infotrafic anunţă că, miercuri dimineaţă, se circulă în condiţii de ceaţă densă, cu scăderea vizibilităţii sub 200 de metri şi chiar sub 50 de metri, pe drumuri din 16 judeţe şi pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti. În judeţul Iaşi, este polei pe unele tronsoane ale DN 2 şi DN 28A. Pe DN 2 Suceava-Vama Siret s-a format o coloană de TIR-uri de circa 25 de kilometri.
 
Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, miercuri dimineaţă nu sunt înregistrate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile.
 
Astfel, sunt semnalate precipitaţii sub formă de ploaie pe arterele rutiere din judeţele aflate în partea nord-vestică a ţării.
 
Totodată, se circulă în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate în trafic sub 200 de metri, pe alocuri chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din judeţele Bacău, Botoşani, Brăila, Călăraşi, Constanţa, Covasna, Galaţi, Gorj, Harghita, Ialomiţa, Iaşi, Olt, Teleorman, Tulcea, Vaslui şi Vrancea. Este semnalată ceaţă şi pe autostrăzile A2 Bucureşti-Constanţa şi A3 Bucureşti-Ploieşti.
 
De asemenea, în judeţul Iaşi, există porţiuni de drum unde s-a format polei, pe DN 2 între Ciohorăni şi Mirosloveşti, precum şi pe DN 28A, în localităţile Moţca, Gâsteşti şi Ruginoasa.
 
În judeţul Suceava, pe DN 2 Suceava-Vama Siret, s-a format coloană de autovehicule de aproximativ 25 de kilometri la ieşirea prin Vama Siret, preponderent din autocamioane, multe înmatriculate în Ucraina. Pe fondul părăsirii coloanei de către unii şoferi, se înregistrează blocaje temporare de circulaţie. În zonă sunt direcţionate mai multe echipaje de poliţie.

Afla mai multe despreceatapoleivamablocaje
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt