Intensificări ale vântului şi cod galben şi portocaliu de vânt puternic. Harta cu zonele vizate

Intensificări ale vântului şi cod galben şi portocaliu de vânt puternic. Harta cu zonele vizate

Meteorologii anunţă că, până miercuri dimineaţă, vântul va avea intensificări, atingând viteze de 40-55 de kilometri pe oră în regiunile estice, sud-estice, sud-vestice, în timp ce la munte rafalele vor depăşi 70-80 de kilometri pe oră.
Vântul va sufla cu putere în cea mai mare parte a Moldovei, Dobrogea şi estul Munteniei, zone aflate sub Cod galben, dar în special în litoral şi în deltă, unde este Cod portocaliu. În Bucureşti, temperaturile cresc faţă de ziua anterioară, iar cerul va fi variabil.
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare privind intensificări ale vântului şi ploi moderate cantitativ, valabilă de marţi, de la ora 10.00, până miercuri, la aceeaşi oră.
Astfel, vântul va avea intensificări în regiunile estice, sud-estice, sud-vestice şi la munte, cu viteze de 40...55 km/h, iar pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbură rafalele vor depăşi 70...80 km/h. Pe parcursul zilei de marţi, în regiunile estice şi sud-estice ploile vor continua şi pe arii restrânse se vor acumula 10...15 l/mp, informează news.ro.

Afla mai multe despremeteocod galbenvant
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt