Cod galben şi portocaliu de de vânt, până vineri seara. Care sunt zonele afectate

Cod galben şi portocaliu de de vânt, până vineri seara. Care sunt zonele afectate

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă până vineri seară, în sudul Banatului, al Transilvaniei şi în zona Carpaţilor Meridionali, unde viteza la rafală va atinge 55-65 de kilometri pe oră şi temporar va depăşi 70-80 de kilometri pe oră. Pentru judeţul Caraş-Severin, unde vântul va sufla cu viteze mai mari de 90 de kilometri pe oră, a fost emis Cod portocaliu.
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare Cod galben privind intensificări ale vântului, de joi, de la ora 10.00, până vineri, la ora 23.00.

În zona municipiului Bucureşti, de joi, de la ora 10.00, până vineri, la ora 9.00, vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros, iar spre finalul intervalului va creşte probabilitatea pentru ploi slabe. Vântul va sufla în general moderat (viteze de 35...40 km/h). Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar minima se va situa în jurul valorii de 9 grade.

Vineri, în zona Capitalei vremea se va menţine răcoroasă. Cerul va fi temporar noros, iar în prima parte a zilei va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat (viteze de 35...40 km/h). Temperatura maximă va fi de 19...20 de grade.

 

Afla mai multe despremeteocodgalbenportocaliuvant
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt