Cod galben privind intensificări ale vântului, până vineri dimineaţă, în judeţul Caraş-Severin. Vremea în Bucureşti

Cod galben privind intensificări ale vântului, până vineri dimineaţă, în judeţul Caraş-Severin. Vremea în Bucureşti

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă până vineri dimineaţă, în judeţul Caraş-Severin. Acolo, vântul va atinge, la rafală, viteze de 55-65 de kilometri pe oră şi, temporar, peste 70 de kilometri pe oră.
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben privind intensificări ale vântului, valabilă de miercuri, de la ora 10.00, până vineri, la aceeaşi oră, în judeţul Caraş-Severin.
Astfel, în intervalul menţionat, în judeţul Caraş-Severin vântul va avea intensificări, cu rafale de 55...65 km/h, şi temporar de peste 70 km/h.
Local şi temporar, vor fi intensificări ale vântului şi în sudul, vestul şi centrul ţării, cu viteze în general de 45...50 km/h.
În zona municipiului Bucureşti, de miercuri de la ora 10.00 până vineri, la aceeaşi oră, vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi temporar noros şi vor mai fi condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla în general moderat (viteze de 35...40 km/h). Vor fi temperaturi maxime de 18...20 de grade şi minime de 7...9 grade.

Afla mai multe despremeteocodvantbucuresti
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt