Cod galben de furtuni, în Banat, Crişana, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi local în Oltenia şi la munte

Cod galben de furtuni, în Banat, Crişana, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi local în Oltenia şi la munte

Meteorologii au emis o atenţionare Cod galben de furtuni, cu ploi torenţiale, intensificări ale vântului, vijelii, descărcări electrice şi grindină, începând de joi la prânz, în Banat, Crişana, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi local în Oltenia şi la munte. În Bucureşti, vremea va fi călduroasă, cu maxime de 33-34 de grade, iar cerul mai mult senin.
Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică valabilă de joi, de la ora 12.00, în judeţele Satu Mare, Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Mureş, Harghita, Cluj, Sălaj, Bihor, Arad, Timiş, Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Gorj, Hunedoara, Alba, Sibiu şi în jumătatea estică a judeţelor Suceava şi Neamţ, potrivit news.ro.
”În Banat, Crişana, Maramureş, cea mai mare parte a Transilvaniei şi local în Oltenia şi la munte vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse torenţiale, intensificări ale vântului (rafale în general de 50...70 km/h), vijelii, grindină şi descărcări electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 20...30 l/mp şi izolat de peste 40 l/mp”, au transmis meteorologii.

Afla mai multe despremeteocod galbenfurtuni
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt