Mama și fiică, lovite pe trecere de un șofer drogat - Prima News

Mama și fiică, lovite pe trecere de un șofer drogat

O femeie și fiica ei de șase ani au fost spulberate de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat în Ploiești, iar șoferul care le-a lovit era drogat. Femeia este în stare gravă la spital. Tânărul a fost retinut pentru 24 de ore. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Accidentul a avut loc în zona de nord a orașului, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde. Femeia, în vârstă de 40 de ani, împreună cu fiica ei se pregăteau să traverseze strada pe această trecere de pietoni. Au apucat să facă, însă, doar câțiva pași. Un șofer care venea cu mare viteză pe linia de tramvai le-a izbit în plin.

Oamenii din jur le-au sărit în ajutor. La fața locului au ajuns și echipajele de salvare, care le-au trasportat pe femeie și pe fetiță la spital. La volanul mașinii se afla un tânăr de 24 de ani. Martorii povestesc că circula haotic. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore.

Un alt accident a avut loc și pe drumul județean 102, tot în Prahova. Cinci oameni, printre care și un copil, se aflau în cele două mașini care s-au lovit, în localitatea Dumbrăvești. Unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului. Salvatorii au găsit toate victimele încarcerate și le-au transportat la spital. Șoferul care a provocat accidentul era băut.

Total
0
Shares
Total
0
Share