Mama şi fiică, lovite pe trecere de un şofer drogat

Mama şi fiică, lovite pe trecere de un şofer drogat

O femeie şi fiica ei de şase ani au fost spulberate de o maşină chiar pe trecerea de pietoni. S-a întâmplat în Ploieşti, iar şoferul care le-a lovit era drogat. Femeia este în stare gravă la spital. Tânărul a fost retinut pentru 24 de ore. Vă avertizăm că urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

Accidentul a avut loc în zona de nord a oraşului, pe unul dintre cele mai circulate bulevarde. Femeia, în vârstă de 40 de ani, împreună cu fiica ei se pregăteau să traverseze strada pe această trecere de pietoni. Au apucat să facă, însă, doar câţiva paşi. Un şofer care venea cu mare viteză pe linia de tramvai le-a izbit în plin.

Oamenii din jur le-au sărit în ajutor. La faţa locului au ajuns şi echipajele de salvare, care le-au trasportat pe femeie şi pe fetiţă la spital. La volanul maşinii se afla un tânăr de 24 de ani. Martorii povestesc că circula haotic. Şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Un alt accident a avut loc şi pe drumul judeţean 102, tot în Prahova. Cinci oameni, printre care şi un copil, se aflau în cele două maşini care s-au lovit, în localitatea Dumbrăveşti. Unul dintre şoferi a pierdut controlul volanului. Salvatorii au găsit toate victimele încarcerate şi le-au transportat la spital. Şoferul care a provocat accidentul era băut.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt