Magazine din Timiș au limitat zahărul și uleiul care poate fi cumpărat, după ce China și-a îndemnat cetățenii să-și facă rezerve - Prima News

Magazine din Timiș au limitat zahărul și uleiul care poate fi cumpărat, după ce China și-a îndemnat cetățenii să-și facă rezerve

Unii timișeni au cumpărat cantități mai mari de zahăr și ulei după îndemnurile făcute de guvernul chinez, care își sfătuia cetățenii să facă rezerve alimentare și de produse de primă necesitate, pentru a face față nevoilor zilnice și situațiilor de urgență, precum o criză alimentară. Unele magazine din Timiș au decis să limiteze achiziționarea produselor de bază, potrivit Opinia Timișoarei.

Pe ușa de intrare a unui supermarket din Deta a fost postat un afiș prin care clienții sunt înștiințați că uleiul și zahărul se vând doar în limita a 6 litri, respectiv 5 kilograme, de persoană, conform publicației timișorene.

„Din dorința de a asigura produse de bază tuturor clienților noștri, limităm achiziția acestui produs la 6 l pe fiecare bon fiscal”, stă scris pe un afiș pe care e înfățișată o sticlă de ulei.

Un al doilea afiș ilustrează o pungă de zahăr, iar alături este un text asemănător prin care se atrage atenția că se pot cumpără pe un bon doar 5 kilograme.

Total
0
Shares
Total
0
Share