,,Lupul de la Rutieră" primea şedinţe gratuite la SPA

,,Lupul de la Rutieră" primea şedinţe gratuite la SPA

Patru poliţişti din Braşov, doi de la Rutieră şi doi de la Serviciul Permise, au fost reţinuţi. Printre ei se numără şi "Lupul de la Rutieră". Agentul a fost medaliat în trecut de Lucian Bode. Era unul dintre poliţiştii care îi prindea pe şoferii care se urcau la volan drogaţi. Acum e acuzat de luare de mită.

Asta declara agentul Cornel Sandu în urmă cu mai bine de un an. Între timp, gândirea lui pare că s-a schimbat total. Colegii lui de breaslă l-au prins în timp ce lua mită.

Agentul care era supranumit şi Lupul de la Rutieră îşi folosea influenţa şi îi convingea pe colegii lui să nu aplice legea atunci când era cazul şi să nu dea amenzi anumitor persoane. Surse din anchetă spun că bărbatul a primit gratuit mai multe şedinte de spa şi sponsorizări pentru echipa de fotbal la care joacă fiul său.

În urma percheziţiilor, au fost reţinuţi 7 oameni dintre care patru sunt poliţişti. 2 dintre ei, unul din Poiana Braşov şi unul din Râşnov sunt acuzaţi de luare de mită şi favorizarea făptuitorului. Ei conduceau întreaga operaţiune. Concret, elevii de la şcoala de şoferi erau ajutaţi să treacă probele fără prea mult efort.

Poliţiştii urmează să fie prezentanţi instanţei cu propunerea de arestare prevetinvă.

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt