COMUNICAT PRIVIND GRUPUL DE FIRME CLEVER

COMUNICAT PRIVIND GRUPUL DE FIRME CLEVER

Având în vedere că în ultimele zile, în mediul public, s-au făcut mai multe acuzaţii grave la adresa grupului nostru de firme, inclusiv în şedinţe publice ale unor instituţii ale statului, fără a fi adusă vreo minimă şi necesară dovadă, respingem toate aceste acuzaţii, care sunt pur şi simplu nişte minciuni, generate de interesele comerciale ale unor personaje care au mai multă sau mai puţină notorietate pe piaţa în care activăm.

Grupul nostru de firme şi asociaţii acestuia respectă legea şi instituţiile Statului Român, îşi respectă partenerii de afaceri, îşi respectă concurenţii, pe cei care aleg să activeze corect în această piaţă şi plăteşte milioane de euro anual impozite şi taxe, spre deosebire de acuzatorii noştri care au deja un “renume” construit în ultimele decenii, de “neplătitori” de taxe. Ne mândrim cu faptul că un grup de firme 100% româneşti încearcă şi totodată reuşeşte să facă performanţă în două pieţe extrem de competitive, şi anume, piaţa de televiziune şi piaţa de drepturi sportive .

În grupul de firme Clever lucrează peste 600 de persoane, profesionişti în domeniu, care muncesc cu speranţă şi bună credinţa, pentru a ajuta la realizarea obiectivelor companiilor. Este nedrept şi jignitor ca muncă lor să fie umbrită de acuzaţiile şi alegaţiile unor iresponsabili.

Totodată, din respect pentru toţi colegii şi colaboratorii noştri, dorim să facem următoarele precizări şi clarificări:

1. Structura tuturor societăţilor din grupul nostru de firme este una 100% transparentă formată exclusiv din cetăţeni români. Legea audiovizualului obligă orice post de televiziune să-şi declare beneficiarul real, iar grupul nostru de firme s-a conformat depunând documente la CNA în acest sens. În acelaşi timp, oricine poate verifică la Registrul Comerţului, acţionarii companiilor din grup, acestea fiind prezentate într-un mod transparent. Orice afirmaţii publice contrare sunt absurde, mincinoase şi calomnioase, afectându-ne relaţiile cu angajaţii, partenerii şi cu autorităţile.

2. Relaţia de colaborare a grupului nostru de firme cu grupul de firme RCS-RDS este una strict profesională, la fel cum este cu toate celelalte companii din industria telecom. Ne respectăm reciproc, ne înţelegem nevoile şi încercăm să construim o relaţie win-win. Orice alte speculaţii şi insinuări sunt dezinformări grosolane.

3. Grupul nostru de firme a construit, în ultimii 5 ani, relaţii de colaborare echilibrate, corecte şi reciproc avantajoase cu toţi operatorii de comunicaţii: Orange, Telekom, Vodafone, RCS-RDS şi Canal+. Încercăm să fim un factor de echilibru pe piaţa drepturilor sportive, o piaţă extrem de competitivă.

4. Prin politica echilibrată şi modul corect în care grupul nostru de firme a reuşit să gestioneze o serie de drepturi sportive importante, am făcut posibil faptul ca, în România, abonatul/clientul/consumatorul oricărei reţele de cablu să aibă acces la aproape toate competiile majore sportive, beneficiind de un pachet complet de competiţii sportive premium la un preţ care nu se compară cu ceea ce se întâmplă în alte pieţe.

Deşi în unele aspecte putem să ne considerăm dezavantajaţi, am ales să discutăm şi să negociem cu partenerii rezolvarea acestor probleme, oricare ar fi ei. Nu am acuzat public, nu am făcut reclamaţii, nu am ameninţat, nu am apelat la manipulări. Înţelegem problemele fiecărui partener şi încercăm să găsim, împreună, cea mai bună soluţie pentru ambele părţi.

Ţînând cont de toate aceste lucruri, nu permitem nimănui să ne terfeleasca în spaţiul public şi ne rezervăm dreptul de a ne apăra interesele, imaginea societăţilor, angajaţilor şi a asociaţilor grupului nostru de firme, prin accesarea tuturor căilor legale.

Pentru orice informaţii sau clarificări suplimentare, vă invităm să contactaţi departamentul PR al grupului nostru de firme la adresa de email office@clever-media.ro

Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt