Cinemaraton - performanţe notabile în audienţe de Ziua Naţională

Cinemaraton - performanţe notabile în audienţe de Ziua Naţională

Ziua Naţională s-a sărbătorit şi în faţa micului ecran, alături de actorii favoriţi. Canalul dedicat filmului românesc din portofoliul Grupului Clever, Cinemaraton, a reuşit performanţe notabile în audienţe, potrivit datelor Kantar Media.

Ziua Naţională s-a sărbătorit şi în faţa micului ecran, alături de actorii favoriţi. Canalul dedicat filmului românesc din portofoliul Grupului Clever, Cinemaraton, a reuşit performanţe notabile în audienţe, potrivit datelor Kantar Media. Astfel, în seara zilei de 1 decembrie, în rândul publicului activ, 21-59, la nivel naţional, Cinemaraton s-a clasat pe poziţia a IV-a, după Pro TV, Antena 1 şi Kanal D. În intervalul 22.00-01.00, canalul de film românesc a avut 0,9 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 3,97. În minutul de aur, la 22:59, peste 127.000 de români urmăreau aventurile Brigăzii Diverse condusă de Toma Caragiu. În acest minut,  Cinemaraton a avut 1.38 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 4.7 %.

Cifre bune de audienţă a înregistrat de Ziua Naţională Cinemaraton şi pe publicul naţional. Din programul zilei de 1 decembrie nu au lipsit din grilă filmele româneşti care au scris istorie: Mircea în regia lui Sergiu Nicolaescu, Ecaterina Teodoroiu, în regia lui Dinu Cocea, iar seara a fost rezervată unui maraton dedicat seriei celei mai îndrăgite de către români, Brigada Diverse (B.D).  Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Puiu Călinescu şi Jean Constantin i-au amuzat pe români, în mare zi de sărbătoare, cu replicile lor spumoase. Pe 1 decembrie, în rândul publicului naţional, în intervalul 22.00- 01.00, Cinemaraton a fost urmărit de peste 130.000 de români şi a reuşit, potrivit Kantar Media, să atingă 0,76 puncte de rating şi o cotă de piaţă de 2,9% şi să se claseze pe poziţia a VII-a.

Luna decembrie este luna cadourilor la Cinemaraton. Canalul dedicat iubitorilor filmului românesc din portofoliul Grupului Clever a pregătit o serie de premiere, filme clasice, dar şi producţii noi de film românesc.

Afla mai multe desprecinemaratonfilme
Distribuie:envelope-fillEmail
viewscnt